Vores dyr / Hestene

Hestene

Vores heste er kun til hygge og sjov. Tinkerne tager jeg gerne med på skue eller til nogle hyggelige arrangementer. Det er lige så meget samværet med dem i dagligdagen som rideturerne og skuerne. De kan ikke det vilde, da tiden ikke er til det helt store vedligehold med to små børn.
 
Miss Madison er min skønne hoppe. Hun er import fra England og kåret i Dansk Tinker Forening. Vi hygger os med lange skovture, dyrskuer og let dressur. Vi har blandt andet redet med i Den Nordjyske Tinkerkvadrille, på Gypsy Horse Show Team og været på lange ture med Volsted Hesteklub. Madison har fået et enkelt føl - Sunvalley's Caleb.

Dyrskuer:
Hjørring 2008 - 22 point
Landsskuet i Herning 2008 - 22 point
Landsskuet i Herning 2010 - 24 point og Ærespræmie. Nr. 9 ud af 11 i ride/køre/lange liner-konkurrence. Vi var oppe imod rigtige dressurheste bl.a. DV, oldenborg, frederiksborg, sports pony og pinto, så med en skovturshest er jeg fint tilfreds!
 
Sunvalley's Caleb er født den 1. maj 2009 her på matriklen. Han har nogle skønne aftegn der - med lidt fantasi - ligner hjerter! Derfor hans navn - Caleb - der betyder "loyal" og "to have a heart". Jeg har avlet ham til "eget forbrug" - hvilket betyder rolig ridehest, hvilket han lever op til til fulde. Caleb er tilredet i sept. 2012/maj-juni 2013. Vi har været på nogle små trailerture i sommeren 2013 - blandt andet til Rold Skov hvor vi har været ude i St. Øksø.
 
Dyrskuer:
14. august 2010 - Aulum Dyrskue - 1. Præmie med 22 point.
5. oktober 2013 - Kimbrerskuet i Aars - 1. Præmie med 22 point.
 
Trine er Lauras pony.
 
 
Milskovgaarden's Musse eller Mille som hun altid er blevet kaldt. Hun er født i 1984 og holder sig super godt! Hun er en blanding af shetlænder og nordbagge. Min søster Helle og jeg har haft hende siden hun var 6 år. Hun er sød og rar, men har bestemt også sin egen mening om tingene - det er også helt okay i hendes alder. Caleb har helt sikkert respekt for den bette - hun lægger bare ørerne, så ved han godt at han ikke skal pjatte mere! Hun har fået et føl - Santo der bor hos min søster på Amager.
 
 
 
 
mettebank.dk